Jeg har altid været fascineret af fotografering, og har så længe jeg kan huske det altid haft et kamera ved min side. Starten på min fotografiske interesse opstod da jeg fik mit første analoge kamera, og jeg blev øjeblikkeligt draget af de mange muligheder der var for at fange et øjeblik via et fotografi. Der var også en hvis spænding i ventetiden fra at man fik skudt sit foto til at man fik fremkaldt sit billede.

Senere hen blev mit analoge kamera afløst af et mit første digitale kamera, et Canon Ixus, og dette blev for mig startskuddet til en nyt digitalt eventyr. Det var helt fantastisk at kunne tage et foto, og med det samme se sit resultatet.

Det var dog først i 2009 at min passion tog fart i forbindelse med at jeg erhvervede mit første DSLR-kamera, et Canon EOS 1000D. Efterfølgende blev jeg 2010 medlem af en lokal fotoklub i Randers, hvor jeg for alvor fik øjnene op for de mange fotografiske muligheder der var ved brug af et DSLR, heriblandt opstillinger og lyssætninger.

Det var også i 2010 jeg startede Lykke-Hansen Photography, som blev startskuddet til den hobby jeg har i dag.

Mit arbejde foregår primært “on location” i Nordjylland. Portræt-, bryllups- og landskabsfotografering er de kerneområder, som jeg holder af at beskæftige mig med, og finder stor glæde i at opnå nye kreative måder at give billederne sine egne identiteter.

Jeg er bosat i Aalborg og er lykkeligt gift med Iben og far til to piger, som i det daglige støtter op om mine mange projekter. Foruden fotografering er jeg også passioneret inden for MTB og fysisk træning af krop og sind. Fotograferingen, ægteskabet og den fysiske mætning af kroppen giver for mig et dejligt afbalanceret liv, og er med til at styrke kreativiteten og lysten til at tage endnu flere fantastiske billeder.

Jeg er altid åben over for nye udfordringer, og lader mig i høj grad inspirere af andres fotografier. Et fotografi er for mig en fortælling om en begivenhed eller en historie, og der er ikke nogen opskrift på det “korrekte” foto. Det vigtigste for mig, er at fotografen bag et foto har en tanke bag billedet, og at fotoet formidler denne tanke gennem lys, farver, bevægelse og ikke mindst motivet.

/ Kenneth

Det siger folk…

” Vi har haft fornøjelsen af, at have besøg af Lykke-Hansen Photography en tre gange nu! Vi har været yderst tilfreds med resultatet både som vores bryllups fotograf og alle de billeder vi har fået taget under en graviditet og familiebilleder efterfølgende! Vi kan kun anbefale andre Lykke-Hansen Fotografi ”

” Super god og professionel fotografering med et fremragende resultat”

” Super professionel og perfektionistisk – Kan varmt anbefales! “

” Kenneth er utrolig dygtig , perfektionist, højt fagligt niveau, . God service og så kommer han til den aftalte tid “

” Tusind tak for al hjælp til vores bryllup. Det lykkedes dig virkelig at fange nogle gode vinkler og fantastiske øjeblikke før, under og efter vielsen. Vi havde udfordringer med regnvejret, det klarede vi godt. Tak for hjælpen og håber ikke det er sidste gang vi skal bruge dig som fotograf “

 

”  Er klart anbefalelsesværdig, han har taget nogle fantastiske billeder af mine 2 små børn og deres lille kusine.
Han forstår at fange de små gyldne øjeblikke og er samtidig god til også at komme med inspiration til hvordan vi får de bedste billeder, når nu børnene stadig er så små og ikke altid samarbejdsvillige.
Udover det modtog vi perfekt redigerede billeder, senere samme dag “