… hedder Kenneth Lykke Hansen og er selvlært fotograf, som startede som en hobby, og som sidenhen er gået hen blevet til det firma jeg har i dag.

Mit arbejde foregår primært “on location” i Nordjylland og Østjylland. Portræt-, brylluppers- og landskabsfotografering er de kerneområder, som jeg holder af at beskæftige mig med, og finder stor glæde i at opnå nye kreative måder at give billederne sine egne identiteter.

Jeg er altid åben over for nye udfordringer, og lader mig i høj grad inspirere af andres fotografier. Et fotografi er for mig en fortælling om en begivenhed eller en historie, og der er ikke nogen opskrift på det “korrekte” foto. Det vigtigste for mig, er at fotografen bag et foto har en tanke bag billedet, og at fotoet formidler denne tanke gennem lys, farver, bevægelse og ikke mindst motivet.

De kunder jeg har fotograferet igennem tiderne har sagt følgende:

” Vi har haft fornøjelsen af, at have besøg af Lykke-Hansen Fotografi en tre gange nu! Vi har været yderst tilfreds med resultatet både som vores bryllups fotograf og alle de billeder vi har fået taget under en graviditet og familiebilleder efterfølgende! Vi kan kun anbefale andre Lykke-Hansen Fotografi “

” Super god og professionel fotografering med et fremragende resultat “

” Super professionel og perfektionistisk – Kan varmt anbefales! “

” Kenneth er utrolig dygtig , perfektionist, højt fagligt niveau, . God service og så kommer han til den aftalte tid “